Woningcorporaties

Draag bij aan een groene toekomst met kwalitatieve en betaalbare huisvestingsoplossingen

Bied huurders hoogwaardige en betaalbare huisvesting, en draag tegelijkertijd bij aan een duurzame toekomst. Onze flexibele en energiezuinige woonoplossingen zijn speciaal ontworpen om de huisvestingsproblematiek aan te pakken en passen perfect bij duurzaamheidsambities.

Maak duurzaam wonen voor iedereen toegankelijk

Bij ons staat één ding vast: duurzaam en hoogwaardig wonen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daar zetten we ons volledig voor in. Onze woningen zijn gemaakt van hoogwaardige, energiezuinige materialen én blijven betaalbaar. We begeleiden van begin tot eind, denken mee en houden rekening met de belangen van alle betrokkenen, van wethouders en projectmanagers tot toekomstige bewoners. Zo kunnen we complete woongebouwen realiseren door onze woningen te stapelen en maatwerk te leveren bij bepaalde volumes. Met onze aanpak maken we duurzaam wonen voor iedereen bereikbaar

Waarom kiezen voor Sett Living?

Onze modulaire bouwmethode, gericht op duurzaamheid en hernieuwbaar hout, draagt bij aan de oplossing voor de woningcrisis. Dankzij ons efficiënte productieproces leveren we hoogwaardige, betaalbare woningen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Door te kiezen voor Sett Living, kies je voor kwaliteit, duurzaamheid, betaalbaarheid en service.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
1

Betaalbaar

Sett Living maakt betaalbaar wonen mogelijk zonder in te leveren op kwaliteit. Door efficiënte bouwprocessen en slimme ontwerpoplossingen kunnen we onze klanten hoogwaardige woningen aanbieden tegen een betaalbare prijs. Zijn er heldere behoeften en wensen voor de doelgroep? Dan bieden wij passende en betaalbare woonconcepten.
2

Duurzaam en snel

Onze focus ligt op duurzame woningbouw, waarbij we milieuvriendelijke materialen en energiezuinige technologieën gebruiken. Al een geschikte locatie op het oog en op zoek naar een partij die naast heel duurzaam, ook snel is? Sett Living bouwt op een zeer efficiënte manier waardoor snelle levering geen probleem is.
3

Kwaliteit

Sett Living levert hoogwaardige, duurzame woningen die gebouwd zijn met vakmanschap en volgens bouwbesluit permanente bouw. Op zoek naar een producent die zo overtuigd is van haar bouwkwaliteit dat terugkoopregelingen bespreekbaar zijn? Sett Living denkt mee en staat open voor terugkoopregelingen.
4

Flexibel en
verplaatsbaar

We staan bekend om onze flexwoningen die niet alleen aan de normen voor permanent wonen voldoen, maar ook worden gebouwd volgens het bouwbesluit en de actuele BENG-normering. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor tijdelijke bewoning van een paar jaar, maar houden we ook rekening met een levensduur van 30 jaar of zelfs langer. Of het nu gaat om een korte of lange periode: onze woningen zijn ontworpen om langdurig comfort en kwaliteit te bieden

Veelgestelde vragen

Hier lees je alle antwoorden op veelgestelde vragen over onze woningen, speciaal ontworpen voor woningcorporaties en gemeenten die kiezen voor duurzaamheid, comfort en stijl.
Staat jouw vraag er niet bij?

Heb je een onbeantwoorde vraag?

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Plan een afspraak om onze showroom en fabriek te bezoeken, waar we samen kunnen brainstormen over de mogelijkheden voor een duurzame toekomst. Bouw met Sett Living en maak een verschil.
© 2024 Sett Living. Alle rechten voorbehouden.
Design by ROSH Studios