Mantelzorgwoning

Een luxe mantelzorgwoning bouwen doe je met Sett Living

Mantelzorgwoning laten bouwen door Sett Living? Wij bieden maatwerk mogelijkheden om uw luxe mantelzorgwoning te voorzien van alle woongemakken. De woningen kunnen volledig geproduceerd worden naar uw wens. De mantelzorgwoning zal binnen één week na productie klaar zijn voor gebruik.
Mantelzorgwoning bouwen

Top kwaliteit luxe mantelzorgwoning laten bouwen

Een luxe mantelzorgwoning bouwen als nieuw verblijf? Samen met u bespreken we uw wensen en behoeften, zodat de perfecte woonsituatie gecreëerd kan worden. 

Door het innovatieve productieproces heeft het bouwen van een mantelzorgwoning niet veel tijd nodig. Binnen één week kan uw mantelzorgwoning al gereed voor gebruik zijn. Na het bespreken en afstemmen van uw wensen, kunt u al snel de woning in gebruik nemen. Ook maken wij tijdens het productieproces gebruik van kwalitatieve materialen. Hierdoor zijn de mantelzorgwoningen altijd van de beste kwaliteit. De woningen zijn grotendeels gemaakt van hout. Hierdoor heeft de woning een elegante uitstraling en is het ook nog energiezuinig. Het energieverbruik gaat hierdoor namelijk omlaag. 

Mantelzorgwoning bouwen

Een mantelzorgwoning bouwen om iemand te verzorgen. Bij Boekhome denken we graag met u mee tijdens het proces van productie tot eventuele plaatsing en het leggen van de fundatie. Zodra u eigen grond heeft kunnen we de woning direct bij u komen plaatsen. 

Bij Boekhome zijn we in staat om op verzoek een woning te bouwen die onder architectuur ontworpen is. Eén van de architecten waar wij mee samen werken is de Design Studio van Kees Marcelis.
Mantelzorgwoning bouwen

Mantelzorgwoning bouwen

De mantelzorgwoningen stoten minder CO2 uit door de modulaire constructie van Sett Living. In de meeste gevallen heeft dit een positief effect op de maandelijkse financiële lasten. Een houten chalet staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde. Een flinke daling in de kosten zal er ontstaan wanneer u woont in een houten mantelzorgwoning. Dit komt doordat hout traag afkoelt, waardoor u in de winter minder hoeft te stoken.  

Zowel tijdens het productieproces als wanneer u in de chalet woont, zijn de houten chalets een duurzame keuze. Het is mogelijk om de woningen nog duurzamer te maken. Je kan er namelijk zonnepanelen op plaatsen waardoor de woning nog duurzamer wordt. 

Waar moet u op letten wanneer u een mantelzorgwoning laat bouwen?

Tijdens een eerste gesprek is het erg belangrijk om de wensen en behoeften in kaart te brengen. Hierdoor hebben we een doel voor ogen en kunnen we samen met u gaan bouwen. Ook is het handig om na te denken over de materialen die tijdens het productieproces gebruikt moeten worden.

Daarnaast is de indeling van de woonruimte erg belangrijk. Denk hierbij aan bredere gangen die bij het bouwen van een mantelzorgwoning wel gewenst zijn. In zo'n situatie is de indeling uiteraard anders dan bij het bouwen van een recreatiewoning.

Mantelzorgwoning bouwen
Mantelzorgwoning bouwen

Bewust kwalitatief, duurzaam & circulair bouwen

Bij Sett Living bedienen wij recreatieparken en mantelzorgwerkers die bewust bij willen dragen aan het milieu, de leefbaarheid en de samenleving. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit start bij de keuze van het productieproces, de bouwproducten, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar. 
Het prefab bouwen zorgt voor minder uitstoot. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen zorgt naast betaalbaarheid voor enorm veel mogelijkheden. Boekhome garandeert dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Veelgestelde vragen

De aankoop van een mantelzorgwoning op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.
Heb je een onbeantwoorde vraag?

Heb je een onbeantwoorde vraag?

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Plan een afspraak om onze showroom en fabriek te bezoeken, waar we samen kunnen brainstormen over de mogelijkheden voor een duurzame toekomst. Bouw met Sett Living en maak een verschil.
© 2024 Sett Living. Alle rechten voorbehouden.
Design by ROSH Studios