Kangoeroewoning bouwen

Kangoeroewoning bouwen met Sett Living

Maatwerk mogelijkheden binnen luxe kangoeroewoning? Bij Sett Living kan het! De kangoeroewoning kan volledig geproduceerd worden naar uw wens. Kangoeroewoningen zijn binnen één week na productie voor u gereed.
kangoeroewoning bouwen

Top kwaliteit kangoeroewoning laten bouwen

Een luxe kangoeroewoning laten bouwen om in te wonen? In samenspraak met u bespreken we de ideale situatie, zodat de perfecte leefomstandigheden gecreëerd kunnen worden.

Het bouwen van een kangoeroewoning heeft niet veel tijd nodig door ons innovatie productieproces. Uw kangoeroewoning kan binnen één week klaar zijn voor gebruik. Na het afstemmen van uw eigen belangen kunt u de woning al snel in gebruik nemen. Tijdens het productieproces werken wij met kwalitatieve materialen, zodat de woningen altijd van de beste kwaliteit zijn. De kangoeroewoningen zijn van hout gemaakt, waardoor het ook nog energiezuinig is. Dit komt doordat het energieverbruik simpelweg omlaag gaat.

Kangoeroewoning bouwen

Een kangoeroewoning bouwen om in te wonen. Bij Sett Living denken we graag met u mee tijdens het proces van productie tot eventuele plaatsing en het leggen van de fundatie. Zodra u eigen grond heeft kunnen we de woning direct bij u komen plaatsen.

Bij Sett Living zijn we in staat om op verzoek een woning te bouwen die onder architectuur ontworpen is. Eén van de architecten waar wij mee samenwerken is de Design Studio van Kees Marcelis.

Kangoeroewoning bouwen

De kangoeroewoningen stoten minder CO2 uit door de modulaire constructie van Sett Living. Dit heeft in de meeste gevallen een positief effect op uw financiële lasten. Een houten kangoeroewoning staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde. Doordat de woning goed geïsoleerd is, kan een gedeelte van de maandelijkse kosten bespaard worden. Dit komt doordat hout traag afkoelt, waardoor u in de winter minder hoeft te stoken.

Zowel tijdens het productieproces als wanneer u in de chalet woont, zijn de houten chalets een duurzame keuze. Het is mogelijk om de woningen nog duurzamer te maken, door zonnepanelen op het dak van de chalet te plaatsen.

Bewust, kwalitatief, duurzaam & circulair bouwen

Bij Sett Living bedienen wij recreatieparken die bewust bij willen dragen aan het milieu, de leefbaarheid en de samenleving. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit start bij de keuze van het productieproces, de bouwproducten, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Prefab bouwen resulteert in minder uitstoot. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen zorgt daarnaast voor betaalbaarheid en nog meer mogelijkheden. Sett Living garandeert dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.
kangoeroewoning bouwen
kangoeroewoning bouwen

Aandachtspunten kangoeroewoning bouwen

Het is erg belangrijk om tijdens een eerste gesprek de wensen en behoeftes in kaart te brengen. Hierdoor weten we wat belangrijk voor u is en waar we extra op moeten focussen. Ook is het erg belangrijk om na te denken over de materialen die tijdens de productie gebruikt moeten worden.

Ook is de indeling van de kangoeroewoning erg belangrijk. Denk hierbij aan maatwerk wat voor u belangrijk zou zijn. De indeling van de woning kan namelijk ook nog aangepast worden op wens van de klant.

Het transport is natuurlijk ook van belang. Bij Sett Living kunnen wij u tijdens het gehele proces ontzorgen. Ook voor transport en fundatie kunt u bij ons of onze partners terecht.

Veelgestelde vragen

De aankoop van een kangoeroewoning op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.
Heb je een onbeantwoorde vraag?

Heb je een onbeantwoorde vraag?

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Plan een afspraak om onze showroom en fabriek te bezoeken, waar we samen kunnen brainstormen over de mogelijkheden voor een duurzame toekomst. Bouw met Sett Living en maak een verschil.
© 2024 Sett Living. Alle rechten voorbehouden.
Design by ROSH Studios