Prefab chalet bouwen

Een luxe Chalet bouwen met Sett Living

Luxe chalet bouwen met maatwerk mogelijkheden. De Boekhome chalets kunnen volledig geproduceerd worden naar uw wensen. Binnen één week klaar voor gebruik.
luxe chalet bouwen

Luxe chalet bouwen van top kwaliteit

Een luxe chalet bouwen als woning, recreatiewoning of als zorgunit? Gezamenlijk met u bekijken we de ideale woonsituatie, zodat de chalets goed aansluiten bij hetgeen waarvoor ze gebruikt worden.

Door ons innovatieve productieproces is een luxe chalet bouwen geen tijdrovend proces. Binnen een termijn van zeven dagen kan uw chalet al gebruiksklaar zijn. Hierdoor kunt u na het bespreken van de wensen en behoeften de chalet al snel op uw recreatiepark plaatsen. Tijdens de ontwikkeling van de chalets maken wij gebruik van de beste materialen. Hierdoor zijn de luxe chalets van top kwaliteit. Het grootste gedeelte van de chalet is gebouwd van hout. Deze materiaalsoort heeft een elegante uitstraling en is daarnaast energiezuinig. Hierdoor hebben de chalets van Sett Living een zeer laag energieverbruik.

Luxe chalet bouwen

Een luxe chalet bouwen als vakantiewoning of om in te wonen. Bij Boekhome denken we graag met u mee tijdens het proces van productie tot eventuele plaatsing en het leggen van de fundatie. Wel is het van belang om zelf al over grond te bezitten, zodat de chalet na productie direct geplaatst kan worden. Wij hebben als bedrijf zelf geen kavels in beheer.

Bij Sett Living zijn we in staat om op verzoek een luxe chalet te bouwen die onder architectuur ontworpen is. Eén van de architecten waar wij mee samen werken is de Design Studio van Kees Marcelis.
luxe chalet bouwen

Luxe chalet bouwen voor permanente bewoning

Door de modulaire constructie van de houten chalets stoten de lodges van Sett Living minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Een houten chalet staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde. Wonen in een houten chalet betekent een flinke daling in de maandelijkse energiekosten. Zo koelt hout traag af, waardoor u in de winter minder hoeft te stoken.

Zowel tijdens het productieproces als wanneer u eigenaar bent van een luxe chatel is de houten chalet een duurzame keuze. Wanneer u op het dak van uw chalet zonnepanelen plaatst, dan is het zelfs mogelijk om de chalet nog duurzamer te maken.
luxe chalet bouwen

Aandachtspunten bij het bouwen van luxe chalet

Wanneer u een luxe chalet wilt laten bouwen, dan is het van belang om tijdens het eerste gesprek goed in kaart te brengen wat u wensen en behoeften zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de materialen die tijdens het productieproces van de houten chalet gebruikt moeten worden.

Daarnaast is ook de indeling van de woonruimte van belang. Wanneer u de woning bijvoorbeeld in wilt zetten als mantelzorgwoning, dan zijn bredere gangen bijvoorbeeld gewenst. Ook bij een vakantiewoning kan de indeling van de houten chalet verschillen.

Naast het laten bouwen van de houten chalet is het ook zeer belangrijk om de fundatie en het transport van de chalet goed op orde te hebben. Bij Boekhome kunnen wij u tijdens het gehele proces ontzorgen. Ook voor transport en fundatie kunt u bij ons of onze partners terecht.

Bewust kwalitatief, duurzaam & circulair bouwen.

Sett Living bedient allereerst recreatieparken die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Sett Living is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.
Heb je een onbeantwoorde vraag?

Heb je een onbeantwoorde vraag?

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Plan een afspraak om onze showroom en fabriek te bezoeken, waar we samen kunnen brainstormen over de mogelijkheden voor een duurzame toekomst. Bouw met Sett Living en maak een verschil.
© 2024 Sett Living. Alle rechten voorbehouden.
Design by ROSH Studios