Houten prefab chaletbouw

Een Sett Living houten prefab chaletbouw woning

Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw is Sett Living de specialist in houten prefab chaletbouw. Een prefab chalet kopen? De lodges zijn van hoge kwaliteit en binnen één week gebruiksklaar.

Houten prefab chalet kopen

Een houten prefab chalet kopen als vakantiehuizen of wellicht voor permanente woningen? Een goede keuze. In een tijd waar materialen en mankrachten zeer schaars zijn is het wonen in een prefab chalet de oplossing. Een houten prefab chalet biedt veel flexibiliteit. Bij Sett Living is het prefab chaletbouw proces dermate snel dat u binnen één week al de chalets kunt plaatsen op uw vakantiepark of eigen grond. Naast de snelheid, zijn ook de relatief lage bouwkosten een voordeel.

Het prefab chaletbouw ontwikkelproces van Sett Living is zo ontwikkeld dat de chalets een zeer laag energieverbruik hebben. Door veelal hout te gebruiken in het ontwerp, blijft de warmte van de chalet beter tussen de muren. Hierdoor hoeft er niet voortdurend gestookt te worden.

Wanneer u uw prefab woning voor permanente bewoning wilt inzetten, dan is de chalet direct klaar voor gebruik. U kunt hierdoor snel en in grote getallen chalets plaatsten op uw eigen grond.

Een houten prefab chalet kopen

Wanneer u over een stukken grond beschikt, dan is het heel gemakkelijk om meerdere nieuwe prefab chalets te laten bouwen. Gezamenlijk met Sett Living kunt u al uw wensen bespreken, zodat wij alle prefab woningen voor bijvoorbeeld uw vakantiepark naar wens kunnen maken. De lodges van Sett Living zijn voorzien van alle voorzieningen die u van een woning verwacht. Daarnaast zijn onze prefab woningen voor verschillende doeleinden in te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een recreatiewoningen of mantelzorgwoningen.

Energiezuinige prefab chaletbouw met lage maandelijkse kosten

Door de modulaire constructie van de houten prefab woningen stoten de lodges van Sett Living minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten voor uw organisatie. Een houten chalet staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde. Wonen in een houten chalet betekent een flinke daling in de maandelijkse energiekosten. Zo koelt hout traag af, waardoor er in de winter minder gestookt hoeft te worden.

Zowel tijdens het productieproces als wanneer u de chalets geplaatst hebt, zijn de houten chalets een duurzame keuze. Wanneer er op het dak van de chalet zonnepanelen geplaatst zijn, dan is het zelfs mogelijk om de chalet nog duurzamer te maken.
Houten prefab chaletbouw

Bewust kwalitatief, duurzaam & circulair bouwen.

Sett Living bedient allereerst recreatieparken die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Sett Living is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Sett Living garandeert dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Houten prefab chaletbouw, wat zijn de kosten?

De prijs van het laten bouwen van een houten chalet is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Denk goed na over hoe u uw chalet in wilt zetten en waarvoor? Is de nieuwe chalet bedoelt als vakantiewoning en komt deze op een recreatiepark te staan? Of laat u een chalet bouwen voor mantelzorg doeleinden? Afhankelijk van uw keuze, zullen we de chalet aan moeten passen naar de juiste samenstelling. Naast de productie van de prefab chaletbouw, moet u ook rekening houden met het plaatsen van de fundatie en het transporteren van de chalet.

De prijs van een houten chalet hangt veelal af van drie hoofdfactoren, namelijk de grond, de chalet en het onderhoud van de woning.
Houten prefab chaletbouw
Houten prefab chaletbouw

Een prefab houten chalet om direct van te genieten

In tegenstelling tot de traditionele woningbouw is prefab chaletbouw een proces wat niet lang op zich laat wachten. Wanneer u zelf al beschikt over een eigen stuk grond, zoals een recreatiepark, dan kunt u binnen één week een houten chalet laten bouwen die voldoet aan alle woongemakken.

Nadat de woning ontwikkeld is, is het van belang om te starten met de fundering en het transport van de chalet. Wij van Sett Living helpen u ook bij dit proces graag verder. Zo hebben wij diverse partners, zodat we u kunnen ontzorgen gedurende het gehele traject.

Heeft u vragen over het kopen van een prefab woning? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.
Heb je een onbeantwoorde vraag?

Heb je een onbeantwoorde vraag?

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Plan een afspraak om onze showroom en fabriek te bezoeken, waar we samen kunnen brainstormen over de mogelijkheden voor een duurzame toekomst. Bouw met Sett Living en maak een verschil.
© 2024 Sett Living. Alle rechten voorbehouden.
Design by ROSH Studios