Tiny House

Circuilair wonen in een tiny house

In een tijd waarin de behoefte aan vrijheid en duurzaam wonen steeds groter wordt heeft Sett Living een revolutionair prefab bouwconcept ontwikkeld, waarin Tiny Houses de hoofdrol spelen.
tiny house

De tiny houses van Sett Living bieden de uitkomst

Waar Tiny Houses in sommige gevallen beperkt duurzaam zijn heeft Sett Living meerdere Lodges ontwikkeld, waarmee afgerekend wordt met de traditionele manier van bouwen. De chalets van Sett Living zijn betaalbaar, comfortabel en indien gewenst 100% circulair. Dit maakt de tiny houses uitermate geschikt voor plaatsing op recreatieparken. De woningen zijn geschikt voor verschillende doelgroepen, ongeacht de levensfase en samenstelling. Al uw vakantiepark gasten zullen deze chalet geweldig vinden.

De volwaardig en compacte woningen zijn voorzien van alle woonvoorzieningen en sluiten op het gebied van luxe aan bij de hoogste norm.

Kies voor een tiny house van Sett Living

Een Sett Living tiny house is een turn-key comfortabele, flexibele en volwaardige woning. De woning kan binnen één week kant en klaar opgeleverd worden. De kleine woningen voldoen volledig aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de woningen onder architectuur ontworpen.

Indien gewenst is de woning volledig circulair en 100% duurzaam. Hierdoor heeft u een woning met lage financiële lasten, die modulair te upgraden is. Voor het optimale woongemak worden de woningen standaard voorzien van hoogstaande techniek.
tiny house

Een totaalpakket van toekomstige huiseigenaren

Door de modulaire constructie van de Sett Living woningen stoten de lodges minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Daarnaast biedt het wonen in een Tiny House vele voordelen. Zo kunnen de prefab woningen van Sett Living binnen één week kant en klaar opgeleverd worden.

Na oplevering voldoen de woningen aan het bouwbesluit en de hoogste kwaliteiteisen. Mocht u later besluiten om uit te willen breiden, dan is dit ook zo geregeld. Na aankoop van een Sett Living tiny house heeft u de mogelijkheid om aanvullende onderhoudscontracten af te sluiten.

Een greep uit onze woningen

tiny house

Bewust kwalitatief, duurzaam & circulair wonen

Sett Living bedient allereerst bewoners die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Sett Living is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Sett Living garandeert dat alle woningen voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Wat kost een tiny house?

Wat een Sett Living tiny house kost is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Bij aankoop van een prefab woning moet u rekening houden met drie onderdelen, namelijk: de grond, het Tiny House en het onderhoud van de woning.
tiny house
tiny house

Koop een tiny house voor gebruik op eigen grond

Een tiny house kopen kan gezien worden als een juiste investering wanneer je beschikt over een stuk grond of wanneer u uw vakantiepark verder wilt uitbreiden. In een tijd waarin de behoefte aan vrijheid en duurzaam wonen steeds groter wordt, zijn de tiny houses van Sett Living ontwikkeld om deze behoefte te voldoen.

Wanneer u overweegt een tiny house te kopen, dan zijn de volwaardige en compacte woningen van Sett Living zeker de moeite waard. Zo beschikt een tiny huis over alle woonvoorzieningen en sluiten op het gebied van luxe aan bij de hoogste norm.

De tiny houses van Sett Living zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Echter, is het wel van belang dat de grond om een tiny house op te bouwen al in beheer is. Wanneer u hebt besloten om een chaletwoning te kopen voor permanente bewoning, dan sluiten de woningen van Sett Living goed aan bij de alledaagse behoeften. Zo beschikken de chalets over een uitgebreide keuken, ruime slaapkamer en leefruimte.

Geschikt voor iedere gezin samenstelling

Een tiny house kopen voor een recreatiepark zal aanslaan bij alle gezinssamenstellingen. Ongeacht het aantal gasten dat in uw park verblijven, de tiny houses van Sett Living voldoen aan alle verwachtingen. Zo zijn de Tiny Houses van Sett Living modulair uit te breiden. Dit maakt de woningen geschikt voor alle gezinnen. Wanneer u een Sett Living tiny house hebt gekocht en na verloop van tijd toe bent aan de volgende stap, dan is het heel gemakkelijk om de woningen verder uit te breiden. Door deze flexibele manier van bouwen is het uitbreiden van uw tiny house ook zeer snel en efficiënt te realiseren.

Wilt u een tiny house kopen en beschikt u al over eigen grond? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
tiny house

Een tiny house kopen om direct van te genieten

In tegenstelling tot de traditionele woningbouw is een tiny house kopen een proces wat niet lang hoeft te duren. Wanneer u al beschikt over een eigen stuk grond, dan kunt u binnen één week een houten chalet laten bouwen die voldoet aan alle woongemakken.

Nadat de woning ontwikkeld is, is het van belang om te starten met de fundering en het transport van de chalet. Wij van Sett Living helpen je ook bij dit proces graag verder. Zo hebben wij diverse partners, zodat we u kunnen ontzorgen gedurende het gehele traject.

Heeft u vragen over het kopen van een prefab woning? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.
Heb je een onbeantwoorde vraag?

Heb je een onbeantwoorde vraag?

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Plan een afspraak om onze showroom en fabriek te bezoeken, waar we samen kunnen brainstormen over de mogelijkheden voor een duurzame toekomst. Bouw met Sett Living en maak een verschil.
© 2024 Sett Living. Alle rechten voorbehouden.
Design by ROSH Studios